Državni arhiv za Međimurje

Uvjeti korištenja

PRAVA I UVJETI

Dobro došli na službene mrežne stranice Državnog arhiva za Međimurje (u daljnjem tekstu DAM).

Sadržaj mrežne stranice informativnog je karaktera i u vlasništvu DAM-a koji njime upravlja.
Mrežne stranice, njihov sadržaj i ova pravna obavijest mogu se povremeno ažurirati ili mijenjati bez prethodne najave.
DAM nastoji redovnim ažuriranjem i kontrolom sadržaja osigurati točnost podataka na mrežnim stranicama. Međutim, DAM nije u mogućnosti preuzeti odgovornost u slučaju netočnosti podataka i nepotpunosti mrežne stranice i njenog sadržaja.
DAM nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija na ovim mrežnim stranicama ili za eventualne nedostatke u sadržaju.

Autorska prava i korištenje informacija

Na svim informacijama sadržanim na ovim mrežnim stranicama protežu se autorska prava ili drugi oblik zaštite intelektualnog vlasništva sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima.
Pristup i pregled materijala i sadržaja ove mrežne stranice dopušteno je samo u osobne svrhe. Daljnja reprodukcija ili distribucija materijala i tekstova sadržanih na ovim web stranicama u komercijalne svrhe, dozvoljena je samo uz prethodnu pismeno suglasnost vlasnika autorskih prava odnosno Državnog arhiva za Međimurje.

Poveznice na druge mrežne stranice

Ove mrežne stranice sadržavaju poveznice na druge mrežne stranice koje nisu pod nadležnošću DAM-a i na koje se ne primjenjuje ova pravna obavijest. Predmetne poveznice omogućene su samo radi pogodnosti korisnicima i DAM nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili povredu prava koji mogu proizaći iz korištenja tih drugih mrežnih stranica. Korisnik je osobno odgovoran za svoj posjet drugim mrežnim stranicama.

Kontakt

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih uz ovu pravnu obavijest, slobodno nas kontaktirajte na dram@dram.hr.
Pristupom mrežnim stranicama i njihovim korištenjem potvrđujete da ste pročitali ovu pravnu obavijest i da ste suglasni s njome.

Poveznice na Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima i njegove izmjene i dopune: NN 167/03, NN 79/07, NN 80/11, NN 141/13, NN 127/14, NN 62/17

Pretraživanje građevinskih dozvola na području Međimurja u razdoblju od 1945. godine do 1993. godine
Ukoliko želite dodatne informacije, kontaktirajte nas!
Skip to content